Evenementen

Gezelligheid in Zuid-Holland

In 2019 tijdens onze meeting op zondag 6 oktober regende het zoveel dat onze meeting met recht in het water viel.  We hebben wel veel plezier gehad ondanks de regen die met bakken uit de hemel kwam vallen. Hulde aan de 15 luchtgekoelde Volkswagens en hun bestuurders en bijrijders die ondanks de vele regen naar ons evenement zijn gekomen. Er kon in ieder geval opgewarmd worden bij een van restaurantjes en gewinkeld worden. We hadden zelfs een Kever uit Deventer… daar was het 6 oktober droog en ze kwamen bij ons met de regen aan.

Voor 2020 waren er al plannen en ook een nieuwe locatie. De poster was ook al gecommuniceerd op facebook. Maar ja toen kwam dat ontzettend vervelende Corona-virus COVID-19. Dit zorgde ervoor dat er geen evenementen in 2020 gehouden mochten worden. Of met allerlei regels die erg moeilijk te controleren zijn voor ons als team. Wij hebben samen met Volkswagendealer Auto Hoogenboom besloten dat ons evenement in 2020 niet door kon gaan. We kunnen in deze tijd het risico niet nemen. Als we een dag organiseren willen we dit wel veilig doen. De Gemeente en de Veiligheidsregio zullen hier zeker op gaan controleren. 

Voor 2021 hielden we hoop en ja hoor…..

Onze Keverdag ging door en hoe!

Wat een gezellig dag was het! En voor herhaling vatbaar… dus in 2022 hadden we weer een gezellige meeting bij Auto Hoogenboom. Met een broodje en kopje koffie in de hand, genieten van al het moois dat er stond. Want er stonden mooie exemplaren tussen! Bekijk de foto’s op onze Facebookpagina https://www.facebook.com/KCNZH