Evenementen

Regiodag

Vorig jaar tijdens onze meeting op zondag 6 oktober regende het zoveel dat onze meeting met recht in het water viel.  We hebben wel veel plezier gehad ondanks de regen die met bakken uit de hemel kwam vallen. Hulde aan de 15 luchtgekoelde Volkswagens en hun bestuurders en bijrijders die ondanks de vele regen naar ons evenement zijn gekomen. Er kon in ieder geval opgewarmd worden bij een van restaurantjes en gewinkeld worden. We hadden zelfs een Kever uit Deventer… daar was het 6 oktober droog en ze kwamen bij ons met de regen aan.

Voor 2020 waren er al plannen en ook een nieuwe locatie. De poster is ook al gecommuniceerd op facebook. Maar ja toen kwam dat ontzettend vervelende Corona-virus COVID-19. Dit zorgde ervoor dat er geen evenementen in 2020 gehouden mochten worden. Maar inmiddels mogen er vanaf 1 juli weer evenementen gehouden worden, maar wel de 1,5 m hanteren.Wij hebben samen met Volkswagendealer Auto Hoogenboom besloten dat we ons evenement niet door laten gaan dit jaar.
We kunnen in deze tijd het risico niet nemen. Als we een dag organiseren willen we dit wel veilig doen. De Gemeente en de Veiligheidsregio zullen hier zeker op gaan controleren. Daarom lijkt het ons voor iedereen beter de regiodag dit jaar niet door te laten gaan. We gaan gewoon uit kijken naar volgend jaar.