Evenementen

Regiodag

In 2017 hebben wij voor de eerste keer onze Regiodag gehouden in het centrum van Vlaardingen. We hadden ontzettend mooi weer en de opkomst was erg goed voor een eerste keer. Dit heeft ons doen besluiten om voortaan onze regiodag elk jaar te houden in het centrum van Vlaardingen. Ook 2018 was een zeer geslaagde editie zo op de laatste zondag in september. De zon kwam goed door en het gehele plein stond vol met luchtgekoelde Volkswagens.

De datum voor 2019 duurde iets langer, want we wilden graag op een koopzondag, aangezien we hebben ervaren dat dit voor de bezoekers ook leuker is. Maar het is gelukt! Zondag 6 oktober viel met recht in het water, wat ontzettend jammer was. We hebben wel veel plezier gehad ondanks de regen die met bakken uit de hemel kwam vallen. Hulde aan de 15 luchtgekoelde Volkswagens en hun bestuurders en bijrijders die ondanks de vele regen naar ons evenement zijn gekomen. Er kon in ieder geval opgewarmd worden bij een van restaurantjes en gewinkeld worden. We hadden zelfs een Kever uit Deventer… daar was het 6 oktober droog en ze kwamen bij ons met de regen aan.


Extra evenement

Meet & Greet voor het goede doel bij Vulcaan bier van 12:00 – 16:00 uur

Zaterdag 18 mei organiseerden we een meet & greet bij Vulcaan bier. Dit jaar met een leuke rondrit door het mooie Zuid-Holland. Het is een rondrit 
die je met de auto kunt rijden, maar hij wordt ook gereden door fietsers. De route werd als zeer leuk ervaren, Ruud complimenten namens de bezoekers! Deze dag organiseerden we voor het goede doel Ride for the Roses. 

Ride for the Roses bestaat uit mensen die fietsen en daarmee geld op halen voor het onderzoek naar kanker. Elke euro die een deelnemer ophaalt draagt direct bij aan projecten die een versnelling teweeg brengen in onderzoek naar kanker. De Ride for the Roses heeft sinds haar oprichting in 1998 al meer dan 15 miljoen euro opgehaald voor kankeronderzoek. 

We hebben met de bezoekers van onze meet & greet 205 euro opgehaald, mooi bedrag!